Bestellen

Verrekijkers bestellen

Bij Benèl hebben wij een breed assortiment verrekijkers en accessoires waaruit u kunt kiezen. Van beginner tot professional, iedereen kan de telescoop vinden die hij/zij zoekt. Bij Benèl kunt u kiezen uit: Verrekijkers, toneelkijkers en monokijkers van het merk Konus. Naast het merk Konus zijn er natuurlijk ook verrekijkers van andere merken te verkrijgen.

Wil u ons assortiment verrekijkers bekijken? Klik dan hier

Microscopen bestellen

Bij Benèl hebben wij een breed assortiment microscopen en accessoires waaruit u kunt kiezen. Van beginner tot professional, iedereen kan de microscoop vinden die hij/zij zoekt. Bij Benèl vindt u loepen en microscopen van het merk Konus. Naast het merk Konus zijn er natuurlijk ook microscopen en loepen van andere merken te verkrijgen.

Wil u ons assortiment microscopen bekijken? Klik dan hier

Richtkijkers bestellen

Bij Benèl hebben wij een breed assortiment richtkijkers en accessoires waaruit u kunt kiezen. Van beginner tot professional, iedereen kan de richtkijker vinden die hij/zij zoekt. Bij Benèl kunt u kiezen uit richtkijker van het merk Konus, maar er zijn natuurlijk ook richtkijkers van andere merken te verkrijgen.

Wil u ons assortiment richtkijkers bekijken? Klik dan hier

Telescopen bestellen

Bij Benèl hebben wij een breed assortiment telescopen en accessoires waaruit u kunt kiezen. Van beginner tot professional, iedereen kan de telescoop vinden die hij/zij zoekt. Bij Benèl kunt u kiezen uit: kindertelescopen, lenzentelescopen, spiegeltelescopen en goto telescopen. Naast het merk Konus zijn er natuurlijk ook telescopen van andere merken te vinden.

Wil u ons assortiment telescopen bekijken? Klik dan hier

Bestellen als ondernemer

Op onze website ziet u de producten met de verkoopadviesprijs inclusief btw. Als ondernemer kunt u zich hier registreren. U ontvangt u dan automatisch een inlogcode waarmee u uw inkoopprijzen kunt bekijken en tevens kunt bestellen. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid uw bestelling bij de klant te laten afleveren (drop shipping). Wilt u ook voor particulieren als afleverpunt worden weergegeven op onze site? Neem dan contact met ons op.

Bestellen als particulier

Als particulier kunt u ook in de webshop producten bestellen! In tegenstelling tot wat u van andere webshops gewend bent komt u niet in een betaalscherm, maar in een scherm waar u een betaal- en afhaalpunt bij u in de buurt kiest. Door ons grote dealernetwerk is bijna in iedere plaats in Nederland wel een dealer waar uw bestelling kan worden afgeleverd. Als u uw bestelling thuis afgeleverd wil hebben, is dit vaak wel mogelijk, regel dit dan na het bestellen met de dealer van uw keuze.

Laat een reactie achter